Tisztelt Utasaink!
Transzferszolgáltatásunk 2021.12.24 15:00 – 2021.12.26 15:00-ig és 2021.12.31 15:00-2022.01.01. 15:00 -ig szünetel, ez idő alatt sem érkező, sem induló foglalásokat nem tudunk felvenni. Megértésüket köszönjük! Kellemes ünnepeket kívánunk!

Rólunk

Európa Parkoló:

Szolgáltatásaink:

  • 0-24 állunk rendelkezésére
  • Ingyenes transzfer, légkondicionált, komfortos minibusszal
  • Fedett parkolóhelyek
  • Igényesen kialakított parkoló, biztonságos, kulturált környezetben
  • A parkoló területe kamerával megfigyelt
  • Biztonsági bőröndfóliázás csak 2000Ft/db áron!

 

Néhány hasznos információ a parkoláshoz:

Az Európa Repülőtéri parkolóba történő megérkezéskor rövid adminisztráció után légkondicionált, komfortos kisbusszal kiszállítjuk Önt és csomagjait a kívánt terminálra. Az adminisztráció során minden utasunk egy parkoló kártyát kap, célszerű a kártyán lévő telefonszámot elmenteni, hogy visszaérkezéskor kéznél legyen.

A Liszt Ferenc repülőtér 2,4 km távolságra van az Európa Parkolótól, a regisztráció és kiszállítás 15-20 percet vesz igénybe. Ezt vegye figyelembe az útidő megtervezésénél! Foglalás után, ha lehetősége van, nyomtassa ki a megközelítést segítő térképet és hozza magával.

A Liszt Ferenc repülőtérre való visszaérkezésekor a csomagok átvétele után, hívja a korábban elmentett vagy a kártyán lévő telefonszámot és kollégánk perceken belül megérkezik, hogy visszaszállítsa Önt gépkocsijához.

Az Európa Parkoló csapata mindent megtesz Ön és családja gondtalan utazása érdekében.

Ingyenes Transzfer:

A parkolási díj magában foglalja az ingyenes transzfer szolgáltatásunkat a reptérre, majd visszaérkezéskor a repülőtéri parkolóba az autójához. Az utat kényelmes, légkondicionált kisbuszunkkal teheti meg. 

Akciós Bőröndfóliázás:

Vegye igénybe biztonsági bőröndfóliázás szolgáltatásunkat a reptéri ár töredékéért, mindössze 2000 Ft/ bőrönd áron!

A fóliázás megvédi csomagját a gyakori sérülésekkel és lopásokkal szemben. Kérje munkatársunktól érkezésekor bőröndje befóliázását, mely mindössze 2 percet vesz igénybe.  Befóliázott bőröndjét utazása során tökéletes biztonságban tudhatja.